Работно време
Пон – Саб: 8,30 – 21,00 часот
Недела: 9,00 – 19,00 часот

За Вашиот Дом

За Вашата градина

Адреса:
Ул. Перо Наков бр.106
Гази Баба 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 3217 980

Контакт лице:
e-Mail: info@mr-bricolage.mk

Работно време:
Пон – Саб: 8,30 – 21,00 часот
Недела: 9,00 – 19,00 часот